Farmen-Vendela og Senterpartiet:Kirsebom sier nei takk til Sp-Trygve

FORBLIR UTENFOR: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom sa etter sin Farmen-deltakelse ja takk til å bli med i Senterpartiet. Nå angrer hun.
FORBLIR UTENFOR: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom sa etter sin Farmen-deltakelse ja takk til å bli med i Senterpartiet. Nå angrer hun. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Ja takk, en ære, sa Vendela Kirsebom da Trygve Slagsvold Vedum tilbød henne Sp-medlemskap etter innsatsen hennes i realityserien Farmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dette er veldig uventet, og veldig morsomt. Det hadde vært en ære – så du kan hilse Trygve Magnus og si ja takk, sa Kirsebom til avisa Østlendingen forrige uke.

Det var på åpningen av Hedmark Senterpartis fylkesårsmøte at fylkesleder Aasa Gjestvang innrømmet å ha blitt fan av Farmen Kjendis på TV 2 – og spesielt Vendela Kirsebom.

Det endte med at hun og partileder Trygve Slagsvold Vedum tilbød henne medlemskap i partiet. En invitasjon som altså ble besvart med et begeistret ja takk.

Men nå kan Østlendingen melde at Kirsebom likevel ikke blir senterpartist. Søndag la hun ut en melding om det på sin facebook-side:

«Det går litt fort i svingene om dagen, jeg får veldig mange henvendelser og blir så glad for alle de positive tilbakemeldingene jeg får etter Farmen. Da Vedum ringte, ville jeg gjerne vise min støtte til bøndene. Jeg har ikke skiftet politisk ståsted, eller meldt meg inn i Senterpartiet, men vil absolutt fortsette å bringe fokus på bøndenes situasjon slik at det fortsatt skal være mulig å livnære seg som bonde i Norge», skriver Vendela Kirsebom der.

Hun legger til at vi trenger kortreist mat og norsk landbruk.

«Som dere har sett, er jeg veldig glad i dyr og ønsker å bidra med det jeg kan, men ikke som medlem av et politisk parti. Ha en fin søndag. Klem fra Vendela», avslutter hun.

Les også: Vendela Kirsebom ba om å få slippe unna Trump