Alliansen har fått nok underskrifter til å stille lister

ETT MÅL: Hans Lysglimt Johansen lanserte i slutten av november partiet Alliansen under en markering i Oslo. Partiet har kun ett eneste programpunkt: Krav om folkeavstemning om Norges EØS-medlemskap. Her med sverd og eggelikør. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
ETT MÅL: Hans Lysglimt Johansen lanserte i slutten av november partiet Alliansen under en markering i Oslo. Partiet har kun ett eneste programpunkt: Krav om folkeavstemning om Norges EØS-medlemskap. Her med sverd og eggelikør. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Partiet Alliansen opplyser at de har fått de 5.000 signaturene de må ha for å kunne stille lister til stortingsvalget neste år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyser partiet på sine Facebook-sider.

Partiet har én kjernesak: Folkeavstemning om norsk EØS-medlemskap.

– Vi mener Norge bør ut av EØS, vi mener ikke noe utover det, har partileder Hans Jørgen Lysglimt Johansen tidligere sagt.

Ifølge en pressemelding fra partiet i november fikk de en halv million kroner fra skipsreder Dan Odfjell som oppstartshjelp.

– Han har et stort hjerte for Norge og ønsker at vi skal få den nasjonale selvråderetten tilbake, sa Lysglimt Johansen den gang til NRK.