Alliansen har fått nok underskrifter til å stille lister

<p>ETT MÅL: Hans Lysglimt Johansen lanserte i slutten av november partiet Alliansen under en markering i Oslo. Partiet har kun ett eneste programpunkt: Krav om folkeavstemning om Norges EØS-medlemskap. Her med sverd og eggelikør. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix</p>
ETT MÅL: Hans Lysglimt Johansen lanserte i slutten av november partiet Alliansen under en markering i Oslo. Partiet har kun ett eneste programpunkt: Krav om folkeavstemning om Norges EØS-medlemskap. Her med sverd og eggelikør. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Partiet Alliansen opplyser at de har fått de 5.000 signaturene de må ha for å kunne stille lister til stortingsvalget neste år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser partiet på sine Facebook-sider.

Partiet har én kjernesak: Folkeavstemning om norsk EØS-medlemskap.

– Vi mener Norge bør ut av EØS, vi mener ikke noe utover det, har partileder Hans Jørgen Lysglimt Johansen tidligere sagt.

Ifølge en pressemelding fra partiet i november fikk de en halv million kroner fra skipsreder Dan Odfjell som oppstartshjelp.

– Han har et stort hjerte for Norge og ønsker at vi skal få den nasjonale selvråderetten tilbake, sa Lysglimt Johansen den gang til NRK.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden