Meny

Grande ønsker en kreativ kveld hos statsministeren

Partileder Trine Skei Grande (V) håper på en budsjettløsning. Her var hun på vei inn til møte hos statsministeren lørdag kveld. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Venstre og KrF håper regjeringen kommer med kreative forslag som kan løse budsjettfloken. – For meg er det viktig å kutte i utslipp, det er noen andre bilpakken har vært viktig for, sier Venstre-leder Trine Skei Grande.

Lørdag kveld er lederne for regjeringspartiene og samarbeidspartiene igjen samlet for å forsøke å løse budsjettfloken – og det er regjeringens bilpakke som må låses opp for å løse den.

Etter det NTB blir fortalt, er KrF og særlig Venstre like oppsatt på å få åpnet denne pakken, som regjeringspartiene og særlig Frp er på å bevare den.

– Jeg er veldig spent på hva de har kommet fram til siden i går kveld, og håper dem har vært litt kreative nå. For jeg har veldig lyst til at vi skal finne en løsning, sa Venstre-leder Trine Skei Grande og legger til:

– For meg er det viktig å kutte i klimagassutslippene, det er noen andre den bilpakken har vært viktig for, på vei inn til møtet.

Det samme har KrF-leder Knut Arild Hareide.

– Det å få ned klimagassutslippene har vært hovedutfordringen, og signalet fra regjeringspartiene har vært at det har blitt jobbet i løpet av dagen. Jeg har forventninger til at vi får til løsninger, sier han.

Etter det NTB erfarer, regnes det som mest sannsynlig at samtalene vil fortsette fram mot den selvpålagte fristen søndag klokken 18.

Populært