Drittslengingen fortsetter:

Trump hakker løs på Clintons helse

Se anti-Clinton-kampanjen til Trump hvor Clintons helse får gjennomgå.

Under den andre presidentdebatten fikk ikke kandidatene slengt nok skitt om hverandre. Nå fortsetter de drittslengingen i kampanjevideoer. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under den andre presidentdebatten brukte både Donald Trump og Hillary Clinton mye tid på å snakke ned motkandidaten. Clinton sa blant annet at Trump er «uskikket» som president, og Trump kalte Clinton «en løgner» og «djevel», og truet med å fengsle henne om han blir president.

Nå, få dager etter debatten, fortsetter skittkastingen, men denne gang i form av kampanjevideoer. Trumps nyeste kampanje hevder at Clinton mangler «heltemot, styrke og utholdenhet» og dermed ikke har det som skal til for å bli president. Til bilder av en ustø og hostende Clinton mener kampanjen at «Hillary Clinton feilet hver eneste gang som statssekretær».

Pussig nok var det nettopp Clintons utholdenhet Trump fokuserte på da han i debatten natt til mandag ble utfordret på å si noe positivt om sin kvinnelige motstander til presidentembedet.

– Hun gir aldri opp og det respekterer jeg. Hun er en kriger, sa Donald Trump.

Se anti-Clinton-kampanjen øverst i artikkelen.

Les også: Obama hardt ut mot Trump

Til lyden av Edvard Grieg svarer Hillary Clinton med flere skandaløse utdrag fra søndagens presidentdebatt for å begrunne hvorfor Donald Trump ikke er en god leder.

VIDEO: Clinton: – Trump er ingen god leder:

Men det stopper ikke der; onsdag ettermiddag ble en ny kampanje publisert på Donald Trumps Facebook-side. I videoen går Trump-kampanjen løs på både Bill og Hillary Clinton og hevder at politikerparet er korrupte.

VIDEO: Trumps nyeste anti-Clinton-kampanje: – Hillary er korrupt:

Trump-kampanjen avslutter videoen med påstander om at Hillary Clinton kun bryr seg om «makt, penger og seg selv». Men til tross fra påstandene fra Trump-kampanjen fortsetter Hillary Clinton å øke forspranget til motkandidaten.

Les også: Melania Trumps blusevalg ble en snakkis etter tv-debatt

Demokratenes presidentkandidat har 47,9 prosent av velgerne i ryggen og et forsprang på 6 prosentpoeng til Trump. Det viser RealClearPolitics' sammenstilling av gjennomsnittet fra de åtte siste meningsmålingene utført av nettstedet, ifølge NTB.

En annen måling, utført for NBC News og Wall Street Journal, viser at Hillary Clinton får 50 prosent oppslutning og et forsprang på hele 10 prosentpoeng.

Les også: Trump-kilder: – Kritiske partifeller er fritt vilt

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært