Trump på offensiven etter debatten

<p>Donald Trump</p>
Donald Trump Foto: NTB scanpix

Donald Trump er på offensiven etter mandagens debatt, og kritikken mot ham fortsetter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som en motreaksjon til kritikken som har haglet mot ham den siste tiden, gikk Trump ut mandag kveld og kalte Bill Clinton «den verste kvinnemisbrukeren» som noen gang har vært president.

– Dette valget handler om at det amerikanske folket slår tilbake mot korrupte politikere som ikke bryr seg om noe annet enn å sitte med makten, sa Trump under et valgkamparrangement.

Demokratenes visepresidentkandidat Tim Kaine sier Trumps avvisende kommentar om den omstridte videoen «ikke bare er krenkende mot kvinner, men også mot menn». Under mandagens TV-debatt unnskyldte Trump seg med å kalle utsagnene sine «garderobesnakk».

– Jeg er ikke stolt av alt jeg har gjort her i livet, hvem av oss er det, fortsatte Trump under det samme arrangementet. Han advarte så alle sine velgere å passe på stemmesedlene «slik valget ikke blir frastjålet oss», hvor han mente at valgsystemet var en svindel.

Trump skal også ha sparket en valgkampleder i Virginia mandag for å ha organisert en protest utenfor Den republikanske nasjonalkomiteen uten hans tillatelse.

Les også:

USAs mektigste republikaner gir opp Trump

Clinton med tosifret ledelse over Trump i ny måling

Trump truer med å straffeforfølge Clinton

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært