Melania Trumps blusevalg sjokkerte

Se video.

Den potensielle kommende førstedamen ankom debatten i «pussy bow»-bluse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump har de siste dagene sjokkert både sin egen kone og sine medpolitikere etter at en video fra 2005 ble lekket. Blant annet ga Trump samtalepartner Bill Bush råd om å «grab them by the pussy» i videoen, i tillegg til en rekke andre frekke kommentarer om hvor lett det er for ham, som rik og berømt, å sjekke opp damer.

Bakgrunn: – Donald Trump gjør meg kvalm

«Pussy bow»-bluse

Trumps kone, Melania, kjeftet på mannen etter at videoen ble lekket forrige uke.

– For meg er ordene min mann brukte uakseptable og støtende, og representerer ikke den mannen jeg kjenner, sa Melania Trump i en uttalelse.

Men under debatten natt til mandag norsk tid fikk mange seere bakoversveis av Melanias blusevalg. Iført en knallrosa «pussy bow»-bluse signert Gucci til en pris av snaue 9000 norske kroner ankom den tidligere modellen presidentdebatten. Det var NY Daily News som først meldte om dem mulige kommende førstedamens pussige blusevalg.

Les også: Clinton og Trump diskuterte skandalevideo – men også politikk

Tilfeldig eller spesielt budskap?

Denne typen bluse, som har fått navnet «pussy bow» av sløyfen rundt halsen som ligner den kattunger gjerne har, var blant annet svært godt likt av tidligere britisk statsminister Margaret Thatcher.

Donald Trumps talskvinne hevder det var tilfeldig at Melania Trump valgte akkurat den blusen, ifølge Fox News, men på Twitter spekulerer flere bruker i at det må være et spesielt budskap bak klesvalget og at Melania er tøff som stilte i blusen.

Les også: Den nakne sannhet om USAs potensielle førstedame

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært