Meny

Har funnet ytterligere 14.900 eposter fra Clinton

Presidentkandidat og tidligere utenriksminister Hillary Clinton. Foto: Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det amerikanske utenriksdepartementet gransker nå ytterligere 14.900 eposter som FBI oppdaget under etterforskningen av Hillary Clintons bruk av private epostkontoer da hun var utenriksminister.

Etterforskerne fra FBI kom over de tidligere ukjente epostene i løpet av den ett år lange etterforskningen, som nå er avsluttet.

Det viser seg at Clintons advokater ikke hadde opplyst om de til sammen 14.900 epostene, som ble sendt til og fra Clintons private epostserver under hennes tid som utenriksminister fra 2009 til 2013, skriver The Washington Post.

Les også: Clintons epost-hjelper får immunitet

Utenriksdepartementet skal nå granske innholdet i epostene. En føderal dommer krevde mandag at departementet må offentliggjøre innholdet i disse og de andre epostene som allerede har blitt gransket, tidligere enn opprinnelig planlagt.

De 14.900 epostene kommer i tillegg til de 30.000 som Clintons advokater allerede har konkludert med er relatert til hennes arbeid som utenriksminister. Disse ble i desember 2014 levert tilbake til utenriksdepartementet.

Les også:

Ekspert: – Clinton burde tatt mer selvkritikk i talen

Clinton beklager likevel bruk av private eposter

Clintons private epost inneholdt gradert materiale

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus