Biden til angrep på Trump

Donald Trump har ikke peiling, var Joe Bidens klare budskap. Se video.

Til filmmusikken fra «Rocky» entret Joe Biden scenen på landsmøtet i Philadelphia og gikk til angrep på Donald Trump.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sylvester Stallones hardtslående rollefigur, bokseren Rocky Balboa, kom fra landsmøtebyen Philadelphia. Onsdag kveld fremsto Joe Biden som en hardtslående politisk slugger, som – om enn i mer overført betydning – langet ut mot republikanernes presidentkandidat. Visepresidenten lar seg ikke imponere av Trumps slagord om å gjenreise USAs storhet.

– Han har ikke peiling på hva som gjør Amerika stort. Han har faktisk ikke peiling i det hele tatt. Han sier han bryr seg om middelklassen? Ærlig talt. Det der er nonsens. Han har ikke peiling på middelklassen. Ikke peiling, lød ett av Bidens indignerte utfall.

Derimot hadde den avtroppende visepresidenten noen egne tanker om USAs storhet.

– Vi er Amerika, det er ingen over oss, og vi eier mållinjen. Vi er ikke lettskremte, vi bøyer oss ikke, og vi lar oss ikke knekke. Vi er Amerika!, avsluttet Biden til jubel fra en fullsatt landsmøtearena.

Les også:

Obama: – Dette valget handler om hvem vi er

Hillary Clinton: – For en ære

Bill Clinton holdt tale som mulig «førsteherre»

Personvernpolicy