– Sanders og Clinton planlegger felles valgkamparrangement

Bernie Sanders kommer snart til å gi sin formelle støtte til Hillary Clinton, ifølge en kilde i Det demokratiske partiet. Foto: Seth Wenig (AP Photo / NTB scanpix)
Bernie Sanders kommer snart til å gi sin formelle støtte til Hillary Clinton, ifølge en kilde i Det demokratiske partiet. Foto: Seth Wenig (AP Photo / NTB scanpix)

En demokrat med kjennskap til planene hevder at Bernie Sanders formelt vil gi sin støtte til Hillary Clinton under et felles arrangement i New Hampshire neste uke.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge kilden diskuterer de to presidentkandidatenes valgkampteam et mulig valgkampmøte. Dersom de to leirene fortsetter fremgangen i samtalene, vil arrangementet bli holdt i New Hampshire tirsdag.

Kilden, en politiker i Det demokratiske partiet, snakker mot løfte om anonymitet, ettersom vedkommende ikke har tillatelse til å omtale planene.

Les også: Obama klar for å gi Clinton ansvaret

Sanders har ennå ikke offisielt gitt opp forsøket på å bli Demokratenes presidentkandidat, men det er ventet at han snart vil slå følge med blant andre president Barack Obama og gi sin støtte til partiets sannsynlige kandidat.

I forrige måned uttalte Sanders han vil stemme på Clinton i valget, og onsdag roste han et forslag hun la frem med mål om å bremse studentgjelden og skolepengeøkningen i USA.

På spørsmål om når han formelt kan komme til å støtte Clinton, svarer Sanders at han diskuterer noen initiativer med Clinton og håper de snart kommer til enighet.

Les også: Clinton og Sanders møtes for å snakke samarbeid

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus