Flertallet synes Listhaug gjør en god jobb

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug. Her fotografert da hun holdt tale på Strømsø torg i Drammen 1. mai Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug. Her fotografert da hun holdt tale på Strømsø torg i Drammen 1. mai Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En fersk meningsmåling viser at 55 prosent av Norges befolkning mener at Sylvi Listhaug (Frp) gjør en god jobb som innvandrings- og integreringsminister.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Målingen er gjort av Ipsos på oppdrag for Dagbladet og viser at 22 prosent av befolkningen mener at Listhaug gjør en meget god jobb. 33 prosent mener at hun gjør en ganske god jobb.

– Jeg vil takke for den store støtten, og spesielt til de som nesten hver dag sender meg håndskrevne brev, blomster, støtteerklæringer og epost. Det setter jeg stor pris på, og det gir meg et løft når det blåser som verst, sier Listhaug til avisen.

Les også: Listhaug er Hagens soleklare favoritt

18 prosent av de spurte mener at statsråden gjør en meget dårlig jobb, mens 20 prosent mener at hun gjør en ganske dårlig jobb. 7 prosent har svart vet ikke.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus