Meny

Obama dro på nudelsjappe i Vietnam

Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USAs president Barack Obama tok mandag turen til en liten nudelrestaurant i Hanoi for å spise sammen med TV-kokk Anthony Bourdain.

Restauranten Bun Cha Huong Lien er ifølge nyhetsbyrået Reuters kjent for å lage en god versjon av retten bun cha, som blant annet består av nudler og grillet svinekjøtt. Det er langt ifra noen luksusrestaurant, og Bourdain skrev på Twitter i etterkant at han betalte rundt 50 kroner for gildet.

En stor mengde tilskuere samlet seg utenfor restauranten, og Obama tok seg tid til å hilse på dem før han satte seg inn i presidentbilen som sto parkert utenfor.

Etter besøket i Vietnam skal den amerikanske presidenten videre til Japan, hvor han skal møte de andre lederne i G-7-gruppen.

Besøket blir avsluttet i Hiroshima neste lørdag. Obama blir den første sittende amerikanske presidenten som besøker byen etter atombomben i 1945.

Les også:

Obama til japansk TV: Vil ikke beklage atombomben

Solberg løsnet latteren hos Obama

Obama harselerte med Trump i avskjeden

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus