Meny

Lastebileiere ønsker ikke ny E18 i Oslo og Akershus

Bedre omkjøringsveier fremfor ny E18, ber Lastebileierne. Illustrasjonsfoto Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norsk Lastebileierforbund vil ikke at 36 milliarder kroner skal brukes på E18 gjennom Asker og Bærum. Lastebileierne vil heller ha bedre omkjøringsveier rundt Oslo.

– Du kan egentlig sammenligne det med ei trakt som du bare utvider i den ene enden, sier fylkesleder i Norsk Lastebileierforbund (NLF) Oslo og Akershus, Harry Nilsen, til NRK. Veikapasiteten skal økes mellom Sandvika og Lysaker, men det er ikke planlagt noen videre utbygging fra Lysaker gjennom Oslo.

Les også: MDG-Lan: – Det handler om å gi og ta

– Og det er fra Lysaker og inn til Oslo hovedproblemet ligger. Det er der trafikken som skal inn til Oslo og gjennom Oslo hoper seg opp, sier han.

Forhandlingene mellom Oslo og Akershus om Oslopakke 3 skulle egentlig vært sluttført 10. mai, men går nå på overtid. Målet for partene er fremdeles å bli enige om en avtale som kan legges fram for bystyre og fylkesting innen sommerferien. (©NTB)

Motor
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus