Meny

Listhaug: Uakseptabelt å invitere personer som undergraver norske verdier

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug sier til Aftenposten at hun mener det er uakseptabelt at religiøse organisasjoner i Norge inviterer personer som undergraver norske verdier. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Justisdepartementet vil gjennomgå reglene for opphold for religiøse ledere. Sylvi Listhaug (Frp) mener det er uakseptabelt at religiøse organisasjoner i Norge inviterer personer som undergraver norske verdier.

Justis- og beredskapsdepartementet opplyser til Aftenposten at de vil gjennomgå regelverket rundt oppholdstillatelse for imamer, religiøse ledere og predikanter.

– Det er uakseptabelt at religiøse organisasjoner i Norge inviterer personer som til de grader undergraver norske verdier, sier innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) til avisa.

Listhaug mener man skal ha rett til å ytre sine meninger, men sier hun er opptatt av å motarbeide fremveksten av radikale religiøse grupperinger i Norge som forfekter samfunnsfiendtlige holdninger.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus