Meny

Aftenbladet: Solvik-Olsen takker nei til stortingsplass

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frp-nestleder og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen sier nei til en plass på Stortinget fra 2017, skriver Stavanger Aftenblad.

Ifølge avisen har Solvik-Olsen gitt nominasjonskomiteen i Rogaland Fremskrittsparti beskjed om at han vil ta gjenvalg på samme plass som før stortingsvalget i 2013, altså 9.-plass – som ikke vil gi ham et sete i Stortinget.

Ved forrige stortingsvalg sa Solvik-Olsen nei til Stortinget av familiære årsaker. At han nok en gang ikke vil velges inn, har angivelig vært et stort samtaleemne på Frps landsmøte, som startet fredag.

Kilder i partiet opplyser til Aftenbladet at samferdselsministeren ikke ønsker å stille seg i veien for noen av de andre Frp-politikerne i Rogaland som måtte ønske stortingsplass fra 2017 til 2021. Solvik-Olsen har ikke besvart avisens henvendelser om saken.

Barne- og likestillingsminister Solveig Horne er blant dem som har takket ja til gjenvalg for en ny stortingsperiode, skriver avisen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus