Jensen: Vi har hentet oss veldig godt inn

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selv om Frp gjør det sterkt på meningsmålingene, er det bare valgresultatet neste høst som gjelder, konstaterer partileder Siv Jensen og 1. nestleder Per Sandberg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Hovedbildet er at vi har hentet oss veldig godt inn siden valget. Det er et godt grunnlag, sa Siv Jensen på tirsdagens pressekonferanse i forkant av helgens landsmøte på Gardermoen.

Med Sandberg ved sin side understreket hun at Frp sitter i regjering med det partiet de er nærmest å samarbeide med, men som samtidig er deres største konkurrent. Det betyr velgerutveksling mellom partiene.

– Målingene vet vi kan gå opp og ned, men det er én ting som teller. Det er hvordan det går ved valget i 2017, sier hun.

Hør Jensens tanker om støttepartiene, etter at Venstre «raslet med sablene»:

Både Jensen og Sandberg mener Frp har vært tydelige i regjeringsposisjon, og sakte, men sikkert innfridd mange av sine valgløfter.

– Jeg skal ikke legge skjul på at innvandringsdebatten har gitt partiet et tillegg, konstaterte Per Sandberg.

– Jeg tror vi får et tillegg nå siden vi var så nederlagsdømte i 2013. Vi har styrt gjennom turbulente tider, men det går rimelig greit til og med med en finansminister fra Frp, understreket han muntert.

Fremskrittspartiet holder landsmøte på Gardermoen 22. - 24. april.

Se hele pressekonferansen under: