Meny

Obama inviterte til påskemoro utenfor Det hvite hus

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USAs president Barack Obama og førstedame Michelle Obama inviterte flere tusen barn til påskemoro i parken utenfor Det hvite hus andre påskedag.

35.000 var invitert til årets Easter Egg Roll, hvor det som navnet antyder blir rullet påskeegg. På programmet sto også historiefortelling, konserter og tips fra profesjonelle idrettsutøvere om hvordan man spiller basket, tennis og andre idretter.

Dagen startet med regnbyger, men solen tittet til slutt fram.

– Vi er takknemlige for at dere fikk fram solen, sa en smilende Obama da han, Michelle, hundene Bo og Sunny og påskeharen ønsket de inviterte velkommen.

– Dette har alltid vært en av våre favorittarrangementer. Det er veldig gøy, sa han.

På årets gjesteliste var blant andre Beyoncé, mannen hennes Jay-Z og deres datter Blue Ivy. Også den tidligere basketballspilleren Shaquille O'Neal var til stede.

Easter Egg Roll er blitt arrangert av USAs presidenter helt siden 1878. Tilstelningen er blitt avlyst noen få ganger på grunn av dårlig vær, og den ble flyttet til andre steder i Washington under første og andre verdenskrig.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus