Meny

Trude Drevland gir ut bok

Bergens ordfører Trude Drevland da cruiseskipet Viking Star kom til Bergen for første gang, 15. mai 2015. Foto: Erik Ask / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere ordfører i Bergen, Trude Drevland (H), kommer med bok til høsten.

Drevland og Aschehoug forlag har hatt kontakt angående arbeidet med boka i et par år, ifølge forlagsdirektør i Aschehoug, Kari J. Speldnæs.

Trude Drevland var ordfører i Bergen for Høyre i perioden 2011-2015. Etter at hun i mai i fjor skulle døpe skipet Viking Star på Vågen i Bergen, ble det klart at hun hadde fått et gratis minicruise med skipet sammen med familien og advokat John Christian Elden. Da skipet ble sjøsatt i juni 2014, ble Drevland fraktet fram og tilbake fra Venezia i privatfly. Hun skal også ha bedt næringsminister og tidligere Bergens-byråd Monica Mæland (H) om å endre regelverket slik at skipet kunne registreres i Norsk internasjonalt skipsregister. I september i fjor ble hun siktet for grov korrupsjon.

Les også:  Drevland-saken trekker ut

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus