Trump: – En fantastisk kveld

Artikkelen fortsetter under annonsen

Donald Trump var i storform da han feiret seirene på supertirsdag, som han omtaler som en fantastisk kveld. Han påpekte også at han kan samle det republikanske partiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dette har vært en fantastisk kveld. Vi har allerede vunnet fem store stater. Det ser ut til at vi kan vinne seks, syv, åtte eller ni. De dårligste resultatene jeg har fått i kveld, er andreplasser. Jeg er veldig fornøyd med dagen, sier Trump.

Han gratulerte motstanderen Ted Cruz med seieren i Texas, mens han var betydelig skarpere i tonen da han nevnte Marco Rubio, som fortsatt har til gode å vinne.

– Det har vært en tøff kveld for Marco Rubio. Men han er en lettvekter, som jeg har sagt tidligere, sier Trump. Utover natten ligger riktignok Rubio best an i Minnesota og kan vinne den delstaten.

Les også: Snoen: – Trump fortsatt favoritt, men han er ikke klar

I tillegg til å peke på egne seiere og si at «vi har utvidet Det republikanske parti, vi får stemmer fra demokrater som sa de aldri skulle bytte parti», trakk Trump frem seg selv som en som kan samle partiet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg er en samlende person. Folk tror ikke det, men jeg er det. Når jeg blir kandidat, skal jeg rette skytset mot Hillary Clinton. Hvis hun får lov til å stille, altså, fortsetter han.

Onsdag morgen norsk tid ble det kjent at Donald Trump er utropt til vinner i syv av Republikanernes nominasjoner på supertirsdag. Ted Cruz tar to stater og Marco Rubio én. Alaska er foreløpig ikke avgjort.

Les også:

Super tirsdag for Trump og Clinton

Cruz sier han er den eneste som kan slå Trump

SE VIDEO: Donald Trumps mest sjokkerende øyeblikk