Demonstranter forstyrret Trump-møte

Her blir en pressefotograf lagt i bakken av sikkerhetsvaktene under Trumps valgmøte. Se video.

Donald Trumps valgmøte i Virginia mandag ble avbrutt flere ganger av demonstranter. En pressefotograf ble lagt i bakken av sikkerhetsvaktene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blant demonstrantene som forstyrret møtet, var flere representanter for bevegelsen Black Lives Matter. Dette skjedde samtidig som Trump er blitt kritisert for at han ikke raskt nok tok avstand da han fikk støtte fra en tidligere leder i Ku Klux Klan.

– Er dere fra Mexico, ropte Trump til en av demonstrantene mens han gjorde narr av dem. Det var også hissige konfrontasjoner mellom demonstrantene og tilhørerne på valgmøtet.

Les også: Rubio og Cruz i samlet angrep på Trump

En fotograf som forsøkte å dokumentere at de svarte demonstrantene ble ført ut, ble lagt i bakken av sikkerhetsvakter fra den statlige sikkerhetstjenesten Secret Service.

Black Lives Matter er en borgerrettsorganisasjon som dukket opp i kjølvannet av en rekke profilerte saker der hvite politifolk har skutt og drept svarte, først og fremst unge menn.

Dagen før den viktige supertirsdag, der et titall stater går til urnene og til valgmøter i den amerikanske nominasjonskampen, er det uklart om støtten fra Ku Klux Klan vil svekke Trump.

Les også: Trump: – Vi skal gjenreise USA

SE VIDEO: Donald Trumps mest sjokkerende øyeblikk i valgkampen

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus