De siste Clinton-epostene offentliggjøres

Hillary Clinton håper på å bli USAs første kvinnelige president. Her ankommer hun et valgmøte i Boston i Massachusetts. Foto: Jonathan Ernst / Reuters / NTB scanpix
Hillary Clinton håper på å bli USAs første kvinnelige president. Her ankommer hun et valgmøte i Boston i Massachusetts. Foto: Jonathan Ernst / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

USAs utenriksdepartement offentliggjør mandag de gjenstående epostene som Hillary Clinton sendte og tok imot under sin tid som utenriksminister.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I alt 1.700 eposter er med i den siste bolken som skal frigis. Men det betyr ikke at saken er over for Clinton, som nå kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat. FBI har beslaglagt Clintons server og forsøker å finne ut om hun brøt loven idet hun brukte sin private epostkonto i jobbsammenheng.

Les også: Trump og Clinton satser på superseier

Våren 2015 ble det kjent at Clinton hadde brukt sin private epostkonto til å sende eposter knyttet til utenriksministerposten. Det førte til anklager om at statshemmeligheter kunne blitt kjent som følge av hackerangrep. Clinton ble også kritisert for ikke å ha fulgt regelverket, og hun har blant annet måttet møte i Kongressen for å forklare seg.

Personvernpolicy