Meny

Rubio og Cruz i samlet angrep på Trump

De republikanske presidentkandidatene møttes til debatt torsdag kveld. Foto: Richard Carson / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marco Rubio og Ted Cruz gikk til kraftig angrep på Donald Trumps syn på ulovlig innvandring da presidentkandidatene på republikansk side møttes til siste debatt før «supertirsdag».

Rubio var kjapp med å anklage Trump for å vingle i sine standpunkt om innvandring. Senatoren fra Florida sa at mangemilliardæren Trump er tøff i tonen når han snakker om saken nå, men at han tidligere har sagt at den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney tapte mot Barack Obama fordi han sa at ulovlig innvandring kan løses ved frivillig utreise.

– Mange av standpunktene han har inntatt nå er nye for ham, sa Rubio under debatten.

Les også: Rubio: – En kamp mellom tre kandidater

Trump repliserte at Romney tapte fordi han var en elendig kandidat.

– Unnskyld meg, han hadde en elendig valgkampanje, sa Trump.

Texas-senatoren Cruz, som er avhengig av å vinne stemmer i hjemstaten sin på tirsdag, sa at hele sakskomplekset er nytt for Trump. Han påpekte at Trump inntil nylig har vært opptatt med andre oppgaver, som å lede TV-showet «The Apprentice».

Les også: Brakseier til Trump og Bush trekker seg

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus