Trump om Bush: – Ikke se på meg

Donald Trump vant en klar seier i nominasjonsvalget i South Carolina lørdag. Jeb Bush gjorde det svakt, og kunngjorde etterpå at han gir opp valgkampen. Foto: Jonathan Ernst / Reuters / NTB scanpix
Donald Trump vant en klar seier i nominasjonsvalget i South Carolina lørdag. Jeb Bush gjorde det svakt, og kunngjorde etterpå at han gir opp valgkampen. Foto: Jonathan Ernst / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Donald Trump vil ikke ha skylda for at Jeb Bush, som en gang var en av Republikanernes fremste favoritter til å bli presidentkandidat, nå gir opp valgkampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg vet ikke hva som gjorde slutt på ham, sier Trump, som vant nominasjonsvalget i South Carolina lørdag med klar margin, til CNN.

Trump har ved en rekke anledninger rettet skarpe angrep mot Bush i sin kamp om å bli nominert til presidentkandidat. Han har kalt partikollegaen svak, beskyldt ham for å ha lite energi og kalt ham en skam for Bush-familiens politiske dynasti.

Jeb Bush kunngjorde at han gir seg etter nok et svakt resultat i nominasjonsvalget lørdag. Trump avviser at han hadde noen rolle i saken.

– Jeb kjempet svært hardt. Det var ikke hans tur, det er det hele, sier milliardæren som leder på meningsmålingene på republikansk side.

Bakgrunn: Brakseier til Trump - Bush trekker seg

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus