Hagen ber Jensen huske å være partipolitiker

Frp-leder Siv Jensen og hennes forgjenger Carl I. Hagen på fjorårets landsmøte. Arkivfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Frp-leder Siv Jensen og hennes forgjenger Carl I. Hagen på fjorårets landsmøte. Arkivfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Frp-veteran Carl I. Hagen ber partileder Siv Jensen framstå som Frp-er, ikke bare finansminister.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oppfordringen kommer i et Facebook-innlegg tirsdag, skriver Nettavisen. Hagen ber blant annet Jensen droppe den omstridte flyseteavgiften – eller alltid huske å si at avgiften var Venstres budsjett-seier.

Jensen påpeker at avgiften ikke var regjeringens forslag i sitt svar til Hagen.

– Denne avgiften var ikke en del av regjeringens budsjettforslag, men en del av budsjettforliket med KrF og Venstre i Stortinget, sier hun til Nettavisen , og legger til at avgiften ble akseptert for å få gjennomslag for annen politikk, som 8.000 kroner mer i pensjon til gifte og samboende pensjonistpar.

Les også: Carl I. Hagen roser og råder Listhaug

Avgiften har vært svært omstridt, og mandag ble det kjent at Konkurransetilsynet mener den planlagte innføringen av avgiften 1. april må utsettes. I en høringsuttalelse skriver tilsynet at avgiften kan føre til færre aktører og dermed mindre konkurranse i markedet.

Hagen etterlyser også saker som var «helt sentrale fram til Frp gikk inn i regjering».

«Nå må du fremstå som Frp-er og ikke bare leder av finansdepartementet!», lyder den utvetydige oppfordringen fra den tidligere partilederen.

Del saken med de du kjenner på Facebook:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus