Sanders og Trump på vei mot triumf i New Hampshire

Bernie Sanders, som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat, smiler til fotografen i byen Concord i New Hampshire. Nominasjonsvalget i delstaten går av stabelen tirsdag. Foto: Shannon Stapleton / Reuters / NTB scanpix
Bernie Sanders, som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat, smiler til fotografen i byen Concord i New Hampshire. Nominasjonsvalget i delstaten går av stabelen tirsdag. Foto: Shannon Stapleton / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Donald Trump og Bernie Sanders ligger an til å vinne nominasjonsvalget i New Hampshire. Velgerne i delstaten strømmer nå til valglokalene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sanders har ledet på Hillary Clinton i ukevis i den demokratiske valgkampen. I dag startet hun dagen med et siste forsøk på å overtale velgere ved et valglokale i Manchester, delstatens største by.

– Som jeg har sagt de siste dagene: vi skal fortsette å jobbe bokstavelig talt til siste stemme er avlagt og talt opp, sa den tidligere utenriksministeren til nyhetsbyrået AP.

Les også: — Risikerer at Donald Trump atombomber Danmark

Etter kraftig snøvær og trafikkaos mandag kveld er været kaldt, men fint, i New Hampshire tirsdag. Dermed ligger ting til rette for at mange vil delta i det som er det første nominasjonsvalget i 2016.

Les også:

Sanders lover omfattende helsereform

Clinton til frontalangrep mot Sanders

Personvernpolicy