Listhaug avviser at hun skaper frykt

Ifølge Aftenposten har Sylvi Listhaug nær hver uke siden hun ble innvandrings- og integreringsminister i desember uttrykt frykt for ulike sider ved innvandringen.
Ifølge Aftenposten har Sylvi Listhaug nær hver uke siden hun ble innvandrings- og integreringsminister i desember uttrykt frykt for ulike sider ved innvandringen.
Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) avviser at hun skaper økt frykt i befolkningen med sitt budskap i asylpolitikken.

Aftenposten skriver lørdag at Listhaug nær hver uke siden hun ble innvandrings- og integreringsminister i desember har uttrykt frykt for ulike sider ved innvandringen.

På spørsmål fra avisen om hennes budskap kan bidra til økt frykt i befolkningen, svarer innvandringsministeren:

– Jeg tror ikke det. Jeg tror mange har den samme tilnærmingen til dette.

– Det er en realistisk tilnærming til situasjonen. Det er ingen quick-fix-løsninger i integreringen, sier innvandringsministeren.

Les også:  Oslo Frp sluttet opp om omstridte asylforslag

Hun mener det er all grunn til å tenke langsiktig når det gjelder innvandringen.

– Jeg mener at hvis vi ikke får kontroll, og det kommer titusenvis av personer til Norge år etter år etter år etter år, så står vi overfor store utfordringer dersom vi ikke lykkes. Men det har jeg planer om at vi skal gjøre, sier Listhaug.

Annonse
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus