Tidligere byrådsleder i Oslo har fått ny jobb

Tidligere byrådsleder Stian Berger Røsland har fått ny jobb – i advokatfirmaet Selmer. Foto: Ole Gunnar Onsøien (NTB scanpix)
Tidligere byrådsleder Stian Berger Røsland har fått ny jobb – i advokatfirmaet Selmer. Foto: Ole Gunnar Onsøien (NTB scanpix)

Tidligere byrådsleder i Oslo, Stian Berger Røsland (39) er ansatt i advokatfirmaet Selmer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere byrådslederen tiltrer som advokatfullmektig, og skal primært være tilknyttet eiendomsavdelingen i Selmer. Berger Røsland har 16 års erfaring fra politiske verv i hovedstaden.

– Som politiker har jeg hatt offentlige synspunkter og meninger om det meste. Det blir derfor både spennende og utfordrende å innta advokatrollen hvor mine personlige standpunkter blir underordnet. Den største forskjellen blir nok at jeg nå skal bidra til å skape verdier for næringslivet, som jeg som byrådsleder vanligvis kunne bruke av. Det ser jeg faktisk litt fram til, sier Røsland.

Advokatfirmaet Selmer yter juridisk rådgivning i forbindelse med eiendomsutviklingsprosjekter innen både bolig- og næringseiendom.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus