Justisministeren: – Vi følger situasjonen tett

Justisminister Anders Anundsen (Frp).
Justisminister Anders Anundsen (Frp). Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (Frp) sier justisdepartementet følger situasjonen i Paris og fortløpende vurderer konsekvensene for Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det som nå skjer i Paris, gjør et sterkt inntrykk. Våre tanker går til dem som er rammet. Det er fortsatt en uavklart situasjon, sier Anundsen til NTB.

– Justis- og beredskapsdepartementet, politiet og PST følger situasjonen i Frankrike tett og vurderer kontinuerlig hvilke konsekvenser dette kan få for Norge og hvordan det eventuelt påvirker trusselbildet og tiltak som gjennomføres her, legger han til.

Les også: Følg situasjonen i Paris direkte

PST styrker beredskapen

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har styrket beredskapen som følge av angrepene i Paris fredag kveld.

«PST har styrket beredskapen og følger utviklingen i Paris nøye. Vi vurderer om hendelsene kan få implikasjoner for trusselbildet i Norge. Enn så lenge er det ikke opplysninger som tilsier at det er forbindelser til Norge», heter det i en pressemelding.

Les også: – Minst 100 drept i konserthallen Bataclan

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus