Kjell Elvis Bjørnestad stilte til valg, men:Ingen Rock'n Roll i Lyngdal

Kjell Elvis blant publikum på «Smuget» i Oslo i 1999. Nå stiller han opp for De Kristne og Israel.
Kjell Elvis blant publikum på «Smuget» i Oslo i 1999. Nå stiller han opp for De Kristne og Israel. Foto: Per LØchen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Elvis-imitatoren Kjell Elvis Bjørnestad stilte som ordførerkandidat for De Kristne i Lyngdal. Men ble knust av Kristelig Folkeparti.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Devil in Disguise» - Djevelen i skjul, sang han i sin tid. Nå stilte rockeren og den kjente Elvis-imitatoren Kjell Elvis Bjørnestad som ordførerkandidat for De Kristne i Lyngdal. Det gikk ikke som smurt.

– Det er utfordrende å komme ut av ut mitt trygge skall. Jeg må tørre å stå opp for Israel når andre taler i mot, sa Kjell Elvis til Vårt Land i valgkampen.

Men de foreløpige tallene viser at det ikke blir noe Elvis-show i kommunestyresalen de kommende fire årene.

De Kristne oppnådde minst oppslutning av alle i kommunen, 1,6 prosent ifølge prognosene, og får verken ordfører eller kommunestyrerepresentant.

Kristelig Folkeparti og Venstre ser ut til å bli valgvinnerne i Lyngdal, mens kommunens fortsatt største parti, Høyre, går kraftig tilbake i prosent, men mister bare ett mandat.

Høyre går fra 13 til 12, KrF fra fem til seks, Venstre fra en til to, SV fra en til ingen - mens Sp, Ap og Frp beholder sine 3 mandater, ifølge Lister24.

Les alt om innspurten i kommunevalget