Meny

Trump ligger i tet som presidentkandidat

Donald Trump ble sint og kastet ut det han mente var en uhøflig journalist. Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mangemilliardæren Donald Trump leder fortsatt an med et solid forsprang som republikanernes presidentkandidat. Nær 30 prosent av republikanerne støtter nå Trump.

Trump har et 20 prosentpoengs forsprang foran Floridas tidligere guvernør Jeb Bush, som nylig lå på andre plass. Det viser en spørreundersøkelse utført av nyhetsbyrået Reuters og markedsundersøkelses-selskapet Ipsos.

Les også: Trump langer ut mot enda en partikollega

Under en pressekonferanse tirsdag kastet Trump ut en journalist fra en spanskspråklig nyhetskanal og ba han pelle seg tilbake på jobb.

Da Jorge Ramos, en tospråklig nyhetsanker, reiste seg under pressekonferansen og stilte spørsmål om innvandring og Trumps plan om å utvise de med ulovlig opphold, ignorerte Trump han fullstendig.

– Sett deg ned, du har ikke blitt ropt opp, sa Trump, da Ramos ikke ga seg.

Les også: Trump vil kaste ut millioner av innvandrere

– Jeg har rett til å stille spørsmål, svarte Ramos, som ble eskortert ut av rommet av sikkerhetspersonell.

Trumps bryske atferd har skapt furore blant hans rivaler. Mens hans tilhengere ser Trump som en ærlig og likefrem kandidat.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus