Petter Stordalen tar et oppgjør med «nettrollene»: – Så feil kan man ta

Petter Stordalen skriver at selskapene hans ikke kommer til å slutte å engasjere seg for mangfold og inkludering.
Petter Stordalen skriver at selskapene hans ikke kommer til å slutte å engasjere seg for mangfold og inkludering. Foto: Terje Pedersen / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hotellkongen har sett seg lei av det han omtaler som grums i kommentarfeltene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I et innlegg på Linkedin forklarer den norske hotelleieren Petter Stordalen (61) at Tiktok-kontoen til Clarion Hotel så seg nødt til å stenge kommentarfeltet til et innlegg om hotellkjedens Pride-engasjement.

Han skriver også at Stordalen-selskapet Strawberry mistet følgere etter å ha lagt ut videoer preget av Pride-tematikk i sosiale medier.

Det hele har fått hotellkongen til å se rødt.

– En paradegren for nettrollene

I innlegget skriver Stordalen at han opplever at det han omtaler som nettroll kommer dukker opp mannsterke under Pride.

– Jeg har vært naiv nok og trodd at de skeives kamp i Norge er kommet så langt at færre hisser seg opp. Så feil kan man ta. Å hetse paraden er visst blitt en paradegren for nettrollene.

Videre i innlegget skriver hotellkongen:

– Til dette har jeg en eneste ting å si. Hvis noen tror at de kan kneble oss til taushet, at vi kommer til å slutte med engasjementet vårt for mangfold og inkludering. Ja, så tar de altså så grundig feil.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi kommer bare til å gjøre mer av det. Vi skal heise flere flagg og vi skal heise dem høyere.

Se video: Raser etter dette: – Herregud, stopp han!

Pride-drama for Thon i fjor sommer

Hotellbransjen skapte overskrifter under Pride i fjor da Thon Hotels først hadde gått ut med et forbud mot bruk av Pride-flagg på hotellene sine.

Forbudet skapte sterke reaksjoner, og etter kort tid snudde hotellkjeden som ble grunnlagt av hotellmagnat Olav Thon (100).

– Mange har oppfattet vår avgjørelse om ikke å ha pride-flagget på våre hoteller som at vi ikke støtter pride-markeringen. Det gjør vi absolutt, skrev Thon Hotels i en pressemelding etter å ha endret kurs.