Durek Verrett dukket opp på Märtha Louises livepodkast

Durek Verrett sitter blant publikum mens Märtha Louise, Lilli Bendriss og Mari Manzetti som lager live podkast på Barbu Scene i Arendal tirsdag kveld. Foto: Elisabeth Grosvold Altenborg / NTB
Durek Verrett sitter blant publikum mens Märtha Louise, Lilli Bendriss og Mari Manzetti som lager live podkast på Barbu Scene i Arendal tirsdag kveld. Foto: Elisabeth Grosvold Altenborg / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Da prinsesse Märtha Louise hadde show i Arendal, dukket Durek Verrett opp i salen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sammen med sine samarbeidspartnere Lilli Bendriss og Mari Manzetti, hadde Märtha Louise liveinnspilling av podkasten «Heartsmart Conversations» på Barbu Scene i Arendal onsdag kveld.

«Bli med på en reise mot personlig vekst og emosjonell oppvåkning», heter det i omtalen av arrangementet. Trioen har hittil laget 18 episoder av podkasten – ofte på engelsk, der de vil hjelpe lytterne til «å forstå kjærlighetens transformerende kraft».

Durek møtte opp

Godt inn i foredraget dukket Durek Verrett opp i salen. Han forteller til Nettavisen at han syntes innspillingen var vakker.

– De deler sine ulike gaver. Og for de som ikke forstår, er det greit. Hver gang vi blir eksponert for noe eller har en opplevelse, går vi bort med noe. Selv om de bare hører en vakker samtale, handler det om å hjelpe folk, sier Verrett og legger til:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg liker tanken på at når folk gjør ting live, viser det deres hjerte og ånd og styrker fellesskapet, sier han.

Betyr ikke noe hva folk sier

Verret sier at dagens medier kan si hva de vil, men at det viktigste er hvordan en reagerer.

– I dagens samfunn kan folk si ting, noen kan tro på det og andre ikke. Det viktigste er at det ikke betyr noe hva folk sier, men hvordan du svarer på det. Det handler om å vise kjærlighet, sier han avslutningsvis, sier Verret.

Prinsessen har tidligere snakket ut om sitt syn på VG-avsløringene om Se og Hørs dekning av Durek Verrett, der hun ifølge NRK gikk kraftig ut mot kjendisbladet.