Hanne Krogh misbrukt i falske annonser

– Jeg velger å ta det med en latter, for svindlere er ikke verdt noe annet, skriver Hanne Krogh.
– Jeg velger å ta det med en latter, for svindlere er ikke verdt noe annet, skriver Hanne Krogh.  Foto: Berit Roald / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Alt er løgn og bedrag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det skriver den folkekjære artisten på Instagram.

Uten å ha blitt informert på forhånd dukket plutselig navn og bilde av 68-åringen opp i en reklame for slankemedisin.

Etter at annonsene har florert på nettet, har innboksen blitt fylt opp av forespørsel fra nordmenn som spør om råd om slanking og medisiner.

– Hver dag får jeg mengder av forespørsler fra mennesker som håpefullt spør om jeg går god for disse produktene… Det gjør jeg altså IKKE! Alt er løgn og bedrag. Når jeg får så mange henvendelser, betyr det vel at mange stakkars mennesker tror at påstandene er sanne, og blir fralurt både håp og penger, skriver Hanne Krogh.

– Mange stakkars mennesker tror at påstandene er sanne, og blir fralurt både håp og penger, skriver Hanne Krogh på Instagram.
– Mange stakkars mennesker tror at påstandene er sanne, og blir fralurt både håp og penger, skriver Hanne Krogh på Instagram.

Hun mener det er uforståelig at hverken politi, Facebook eller andre nettpublikasjoner har foretatt seg noe for å stanse svindelen med artistenes gode navn og rykte.

– Jeg velger å ta det med en latter, for svindlere er ikke verdt noe annet. Men egentlig er jeg lynende forbannet. Ikke mest på egne vegne, selv om det er fryktelig ekkelt når noen stjeler bilder av meg, men først og fremst på vegne av alle dem som tror og håper at disse falske slankeannonsene er sanne, skriver artisten.

Flere norske kjendiser skal ha opplevd at deres identitet er koblet opp mot falske annonser.