Aftenposten beklager etter å ha publisert uferdig sak om kongen og Märtha Louises bryllup

Durek Verrett og Märtha Louise skal gifte seg i august. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB
Durek Verrett og Märtha Louise skal gifte seg i august. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Aftenposten beklager etter at de fredag morgen publiserte en uferdig artikkel som omhandlet kong Harald og hans samtykke til prinsesse Märtha Louises forestående bryllup.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Aftenposten publiserte fredag morgen en sak som handlet om kongens samtykke til prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts bryllup. Saken var uferdig og skulle ikke vært publisert. Aftenposten har derfor valgt å avpublisere den. Aftenposten beklager, skriver avisen.

NTB har ikke lest saken, men et Google-søk viser at artikkelen pekte på at det var uklart hvorvidt kongen har gitt sitt samtykke til bryllupet. Ifølge VG var tittelen: «Märtha og Dureks bryllup: Slottet vil ikke bekrefte om kongen har godkjent ekteskapet».

– Det skal ikke skje, men det skjedde

– Vi jobber med journalistikk hele tiden, og saker er under arbeid. Denne var ikke klar for publisering, men ble ved en feil publisert likevel. Det skal ikke skje, men det skjedde. Den skulle ikke ut, så nå må vi bare beklage og rydde opp, sier nyhetsredaktør Tone Tveøy Strøm-Gundersen til Journalisten.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Video: Kongen om Durek Verrett: – Det er en kulturkollisjon

I august skal prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett gifte seg i Geiranger i Møre og Romsdal. Nylig gikk Märtha Louise ut og sa at hun og Verrett ikke kommer til å snakke med pressen i forkant av bryllupet. Det skjedde etter at prinsessen gikk hardt ut mot Se og Hørs dekning.