Mann varetektsfengslet for urmakerran i Kristiansand

Kristiansand 20240202 En mann bevæpnet med et håndvåpen ranet fredag morgen en urmakerforretning i sentrum av Kristiansand. Foto: Politiet / NTB
Kristiansand 20240202 En mann bevæpnet med et håndvåpen ranet fredag morgen en urmakerforretning i sentrum av Kristiansand. Foto: Politiet / NTB Foto: Politiet / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 32 år gammel mann som er siktet for å ha ranet en urmakerforretning i Kristiansand i begynnelsen av februar, er varetektsfengslet i fire uker.

Artikkelen fortsetter under annonsen

På grunn av bevisforspillelsesfare og gjentakelsesfare besluttet Agder tingrett å fengsle 32-åringen i fire uker med brev- og besøksforbud, samt to uker i fullstendig isolasjon, skriver Fædrelandsvennen.

Urspesialisten i sentrum av Kristiansand ble ranet om morgenen fredag 2. februar. Den siktede 32-åringen ble pågrepet fredag, men erkjente ikke straffskyld i søndagens fengslingsmøte.

Mannen er også siktet for flere vinningslovbrudd de siste månedene, blant annet en rekke biltyverier i Kristiansand-området. Han har ennå ikke ønsket å avgi en forklaring til politiet.

Gjerningsmannen brukte et håndvåpen under ranet, men ingen personer ble fysisk skadd, har politiet opplyst.