Kjersti Bergesen slutter i TV 2

Kjersti Bergesen på den røde løperen i forbindelse med TV2s 25-års jubileum på Nøstet i Bergen i 2017. Foto: Marit Hommedal / NTB
Kjersti Bergesen på den røde løperen i forbindelse med TV2s 25-års jubileum på Nøstet i Bergen i 2017. Foto: Marit Hommedal / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Tid for hjem»-programleder Kjersti Bergesen slutter i TV 2 i august 2024 etter å ha takket ja til gavepensjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kjersti Bergesen (61) har blant annet vært programleder for «Tid for hjem» fra 2004 til 2023, og hun legger bak seg hele 22 sesonger.

Hun forteller at valget om å forlate bedriften ikke var lett for henne.

– Det har selvfølgelig vært veldig vanskelig. Eller, kanskje ikke vanskelig, men du må jo tenke gjennom ting. Neste år har jeg vært der i 32 år, så det er veldig rart. I 32 år har jeg ringt og sagt: «Hei, det er Kjersti Bergesen fra TV 2 som ringer». Men nå blir det ikke sånn lenger, sier Bergesen til TV 2.

Bergesen har takket ja til gavepensjonstilbudet TV 2 tilbyr ansatte over 60 år i forbindelse med kanalens kuttrunde på 400 millioner kroner.

Til tross for at hun takket ja til gavepensjon, betyr det ikke nødvendigvis at hun vil pensjonere seg fra arbeidslivet.

– Nei, overhodet ikke. Jeg er en kreativ person som liker å finne på ting, lære ting, finne ut av ting, lage ting, løse praktiske problemer. Jeg håper å finne kjekke måter å fortsette med det i fremtiden, sier programlederen.

Fremtidsplanen er å bli selvstendig næringsdrivende.