Mia Gundersen om «16 ukers helvete bootcamp»: – Et nederlag

Mia Gundersen så seg nødt til å kaste inn håndkleet for den tunge fjellturen. Illustrasjonsfoto.
Mia Gundersen så seg nødt til å kaste inn håndkleet for den tunge fjellturen. Illustrasjonsfoto.  Foto: Terje Pedersen / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Gundersen var skaden verre en først antatt. 

Artikkelen fortsetter under annonsen

I høst var det premiere på programmet «16 ukers helvete bootcamp» på strømmetjenesten Discovery +. I programmet følger seerne seks kjente fjes gjennom seks utfordrende bootcamps før de sammen skal kjempe seg gjennom en gruppeutfordring.

Gjennom høsten har deltakerne vært gjennom utfordringer, prestasjoner og milepæler og tunge stunder.

Se video: Mistet beina i krigen: Nå driver han med kampsport:

«Nederlag»

Mest utfordrende er det antageligvis i siste episode hvor deltakerne må ut på en sjufjellstur i Bergen samtidig som uværet Hans herjer. De må gjennom Damsgårdsfjellet, Lyderhorn, Ulriken, Fløyen, Rundemanen og Sandviksfjellet.

Men det ble ikke slik at alle deltakerne ble med på turen. Rett før startsskuddet skal gå må Mia Gundersen trekke seg på grunn av et vondt kne.

– Det er ikke noe kjekt. Det føles som et nederlag å ikke være med å se hvor langt jeg klarer å gå. Jeg hadde ikke mulighet til å gå de sju fjell, fordi jeg har en skade i kneet fra 1987. Jeg var hos ortopeden min og han anbefalte å ikke gjøre det, sier Gundersen i episoden.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ble verre

Til tross for at hun ikke kunne bli med på den siste turen legger ikke Gundersen skjul på at det hun har opplevd i «16 ukers helvete» har betydd mye, samt at hun setter pris på at formen har blitt bedre.

Til Se og Hør forteller Gundersen at kneskaden er verre enn først antatt.

– Jeg slet mer med skaden enn det som kom frem i løpet av sesongen. Og det ble bare verre, så nå må jeg planlegge øvelser og kjenne litt på kneets tilstand når jeg trener. Men jeg trener for det, men med mer kunnskap om hva som er belastende for meg.