Røkke selger seg ut av boligmarkedet i Molde

Kjell Inge Røkke selger seg ut av boligmarkedet i Molde. I forrige uke la han en toppleilighet på 253 kvadratmeter ut for salg
Kjell Inge Røkke selger seg ut av boligmarkedet i Molde. I forrige uke la han en toppleilighet på 253 kvadratmeter ut for salg Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tirsdag la milliardær Kjell Inge Røkke sin siste eiendom i Molde ut for salg. Forrige uke ble det kjent at han selger en toppleilighet på 253 kvadratmeter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Leiligheten han la ut for salg tirsdag, er en treromsleilighet fra 2004 med en prisantydning på 4,5 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv. Leiligheten på 253 kvadratmeter i samme bygg ga han 7,5 millioner kroner for i 2004. Den har i dag en prisantydning på 15 millioner kroner.

Etter at Røkke flyttet til Sveits i høst, har han gitt flere av sine eiendommer i gave til sin ekskone. Blant disse er en stor eiendom på Konglungen i Asker. I Kapitals siste oversikt over Norges 400 rikeste ble Kjell Inge Røkkes reelle formue anslått til 43,5 milliarder kroner.