Nattens viktigste nyheter

Foto: Vincent Thian / AP / NTB
Foto: Vincent Thian / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Knivstikking i Bergen

En ung mann er knivstukket i Bergen sentrum i natt. Ingen personer er foreløpig pågrepet i saken. Skadeomfanget er også ukjent, men mannen var bevisst da han ble kjørt til sykehus.

Forsvarsminister: Kina søker dialog

En konfrontasjon mellom Kina og USA vil være en utålelig katastrofe for verden, sier Kinas forsvarsminister, som mener landet heller søker dialog.

I sin tale under forsvarsmøtet Shangri-La Dialogue i natt norsk tid sa Li Shangfu at all utenlandsk inngripen mot Taiwan «vil ende mislykket», samt at spørsmålet om Taiwan er opp til Kina å avgjøre.

Mann hentet med luftambulanse etter ATV-ulykke

En mann er hentet med luftambulanse etter en ATV-ulykke i Skien i natt. Han behandles for alvorlige hodeskader, ifølge politiet.

Ulykken skjedde da tre personer på en ATV kjørte inn i en jernport.

Mulig kappkjøring på riksvei 7

Politiet gir klar beskjed etter at det tre unge sjåfører mistet lappen etter råkjøring på riksvei 7 i Gol rundt midnatt. To av førerne ble målt til 172 kilometer i timen, mens den siste av førerne ble målt til 131 kilometer i timen. Målingen fant sted i 80-sonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er ikke bra. Jeg skal ikke konkludere, men her snakker vi nok om tre personer som vil være uten førerkortet i lang tid, forteller operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sørøst politidistrikt til NTB.

Ransforsøk i Lillestrøm – ung kvinne slått i hodet

To unge menn er pågrepet etter at en ung kvinne ble utsatt for et ransforsøk med en kjøkkenkniv og slått i hodet med en planke i Lillestrøm. Politiet fikk første melding om hendelsen klokka 22.43 i går kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det skal ha oppstått et slagsmål på en privatadresse. I den forbindelse ble det benyttet en kjøkkenkniv til å true en ung mann og en kvinne på samme alder. Kvinnen ble også slått i hodet med en planke, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til NTB.

Golden Knights tok første stikk

Det ble en tett og jevn batalje da finaleserien i årets NHL-sluttspill mellom Vegas Golden Knights og Florida Panthers startet i kasinobyen. Knights vant 5–2.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kampen bølget fram og tilbake, men det ble til slutt Golden Knights som vant. Dermed kunne hjemmelaget hente gevinsten i den første kampen i finaleserien.

Hovland i tetkampen – thrilleravslutning venter

Viktor Hovlands avsluttet sin tredje runde i PGA-turneringen The Memorial med tre birdier på de fire siste hullene. Han ligger med det på en delt fjerdeplass, ett slag bak teten.

Totalt er det 13 spillere innenfor en differanse på to slag. Ni spillere til er tre slag bak ledertrioen. Av disse 22 spillerne har ni aldri vunnet en turnering på PGA-touren.