Nattens viktigste nyheter

Foto: Vestfold interkommunale brannvesen / NTB
Foto: Vestfold interkommunale brannvesen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til fredag 26. mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brann i leilighetskompleks i Tønsberg

Det brant kraftig i et leilighetskompleks i Tønsberg sentrum. To personer ble skadd i brannen, en av disse fikk kraftige brannskader. De involverte ble tatt hånd om av helsevesenet, opplyste politiet.

Totalt er det sju leiligheter i bygget. En av leilighetene i bygget ble helt utbrent i brannen.

Forhandlingene om gjeldstaket i USA fortsetter

Arbeidet med å få på plass en avtale om gjeldstaket i USA pågår fremdeles, melder Representantenes hus-leder Kevin McCarthy.

– Det er vanskelig. Men vi jobber på og vi skal fortsette å jobbe til vi kommer på plass, sier McCarthy torsdag kveld lokal tid. Han og president Joe Biden så ut til å nærme seg en avtale som vil innebære både å kutte offentlige utgifter og å heve USAs gjeldstak, men Biden sier de fortsatt er uenige om hvor kuttene skal gjøres.

Person pågrepet etter at fire ble drept i angrep i Japan

Politiet har pågrepet en mistenkt gjerningsperson etter et angrep i byen Nakano i Japan der fire personer ble drept.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den mistenkte gjerningspersonen ble pågrepet fredag morgen lokal tid ved en gårdseiendom i Nakano. Han forskanset seg i et hus etter angrepet, som skal ha blitt begått med skytevåpen og kniv. To av de drepte er politibetjenter.

E18 i Bamble åpnet etter trafikkulykke

E18 i Bamble ble stengt etter kjedekollisjon torsdag kveld. Klokken. I løpet av natten ble veien åpnet for fri ferdsel i begge retninger.

Ulykken oppsto etter at en lastebil skal ha kjørt inn i en personbil bakfra, før denne har truffet en ny personbil. En person anses som alvorlig skadd etter ulykken.

Hovland langt bak i Texas

Golfspiller Viktor Hovland har ikke klart å spille seg oppover på resultatlisten i PGA-turneringen i Fort Worth i Texas i USA. Nordmannen er på delt 68.-plass.

Hovland fikk en bogey på det 2. hullet. Deretter fulgte det kun par før han fikk sin første birdie på hull 14, etterfulgt av en ny birdie på hull 15. Deretter måtte han tåle en dobbeltbogey på hull 16. Runden endte på ett slag over par for nordmannen.