Dette skjer i dag

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 24. mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Amerikansk hangarskip ankommer Oslo

Det amerikanske hangarskipet USS Gerald R. Ford, som er verdens største krigsskip kommer til Oslo onsdag. Det er innført drone- og flyrestriksjoner i Indre Oslofjord fram til tirsdag i forbindelse med besøket.

Statsministeren åpner konferanse i Haugesund

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er i Haugesund der han åpner konferansen Floating Wind Days, som holdes onsdag og torsdag.

Festspillene i Bergen åpner

Musikk- og teaterfestivalen Festspillene i Bergen starter onsdag. Kong Harald og dronning Sonja er med under åpningen på Festplassen og forestillingen Tosca i Grieghallen. Festivalen varer til 7. juni.

Utenriksminister Huitfeldt til Brussel

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) er i Brussel der hun deltar på det halvårlige møtet i EØS-rådet i Brussel. I forbindelse med besøket skal hun også ha møte med utenriksministrene fra EØS-landene Island og Liechtenstein.

Casper Ruud jakter sin tredje strake tittel i Genève

24 år gamle J.J. Wolf, som er nummer 49 på verdensrankingen, er Casper Ruuds første motstander i ATP 250-turneringen i sveitsiske Genève. Ruud er førsteseedet i grusturneringen, og har vunnet den de siste to årene.

Italienske cupfinalister ser mot Europa

Fiorentina og Inter møtes under den italienske cupfinalen på Olympiastadion i Roma. Begge lagene har også nådd finalen i europacupene de deltar i denne sesongen – Inter møter Manchester City i Champions League-finalen 10. juni, mens Fiorentina møter West Ham i Europa Conference League-finalen tre dager tidligere.