Mann stukket flere ganger – kom seg unna med et barn

En person er funnet knivstukket på Skøyen i Oslo.
En person er funnet knivstukket på Skøyen i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann ble stukket flere ganger med en spiss gjenstand på Skøyen i Oslo lørdag ettermiddag. Politiet har tatt hånd om fire involverte pluss et barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Operasjonsleder Marita Aune opplyser til NTB at de har kontroll på alle parter, men at de fortsatt ikke vet hvem som har gjort hva.

– Vi fikk melding om slagsmål i en leilighet. Da vi kom til stedet, fant vi en person som var lettere skadd. Det var flere som hadde løpt fra stedet, og vi kom i kontakt med ytterligere en person ute som var knivstukket, sier Aune.

Det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er, men personen er fraktet til sykehus, opplyser politiet.

I tillegg er en person brakt til legevakta med lettere skader.

Lite barn i leiligheten

Politiet rykket ut med mange patruljer til området, som ligger vest for Oslo sentrum.

Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, sier til NTB at politiet fikk melding om hendelsen klokka 15.36. Da hadde en person og et lite barn forlatt leiligheten.

– Etter kort tid fikk vi kontroll på denne personen og det lille barnet. Det viser seg da at denne personen som har forlatt leiligheten, er stukket flere ganger med en skarp gjenstand. Han er nå tatt hånd om av helsevesenet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet bekrefter overfor NTB at det dreier seg om en mann.

Ukjente relasjoner

Bjelland ønsker ikke å kommentere relasjonene mellom de involverte og ønsker heller ikke å si noe om hvor mange som befant seg i leiligheten.

– Jeg ønsker ikke å si hvor det har skjedd, men vi har en formening om hvor åstedet er, og vi har kontroll på det stedet, sier han.

Så langt vil ikke politiet si om noen er siktet i saken.

– Det var til sammen fire involverte, og etterforskningen kan gi svar på hvem som har gjort hva, sier operasjonsleder Aune.