Sophie Elise skriver at bildet aldri skulle ha vært lagt ut

Influenser Sophie Elise sier at hun er lei seg for det omstridte bildet hun la ut. Foto: Vidar Ruud / NTB
Influenser Sophie Elise sier at hun er lei seg for det omstridte bildet hun la ut. Foto: Vidar Ruud / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bildet skulle aldri vært lagt ut, sier Sophie Elise om det mye omtalte bildet av henne og en annen influenser. – Dette var min feil.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det har vært stille fra meg en stund. Det er ikke fordi jeg ønsker å gjemme meg, eller fordi jeg ikke har ønsket å ta konsekvensene, skriver Sophie Elise i en Instagram-story.

Jeg har ikke for vane å se spesielt nøye på bildene jeg legger ut. Jeg skulle poste en bildekarusell, slik jeg ofte gjør. Jeg markerte bare bilder – jeg trykket meg ikke inn på noen av bildene jeg postet. Jeg så på bildene, fra avstand, og valgte slik jeg pleier. Da jeg ble oppmerksom på bildet, ble det fjernet etter bare tre minutter. Publiseringen var uansett mitt ansvar, og noe slikt vil ikke skje igjen, skriver hun.

Sofie Steen Isachsen (28), kjent som Sophie Elise, publiserte forrige søndag et bilde som viste henne selv og en annen influenser sammen foran et speil. Den andre influenseren holdt en liten pose med hvitt innhold, som mange har tolket som narkotika.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Bildet skulle aldri vært lagt ut. Jeg har aldri ønsket å romantisere noe, og for det er jeg ekstremt lei meg, skriver hun videre.

Hun sier at hun har brukt de siste ukene på å gå en ordentlig runde med seg selv.

– Selv om jeg setter pris på alle de støttende meldingene som har kommet inn, vil jeg poengtere at det ikke er synd på meg. Dette var min feil. Mest av alt er jeg lei meg overfor alle jeg har skuffet, avslutter hun.