Mindre gruppe norske borgere ennå ikke gjort rede for etter jordskjelv i Tyrkia og Syria

En kvinne legger ned en blomst for ofrene for jordskjelvet i Syria og Tyrkia, ved den tyrkiske ambassaden i Kiev, Ukraina, mandag 6. februar 2023. Et kraftig jordskjelv med en styrke på 7,8 har rystet store deler av Tyrkia og Syria.
En kvinne legger ned en blomst for ofrene for jordskjelvet i Syria og Tyrkia, ved den tyrkiske ambassaden i Kiev, Ukraina, mandag 6. februar 2023. Et kraftig jordskjelv med en styrke på 7,8 har rystet store deler av Tyrkia og Syria. Foto: Daniel Cole / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er en mindre gruppe norske borgere som ikke er blitt gjort rede for etter jordskjelvet i Tyrkia og Syria, opplyser Utenriksdepartementet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Utenrikstjenesten er i kontakt med et mindre antall norske borgere i Tyrkia med behov for konsulær bistand. Det er også en mindre gruppe norske borgere som det ennå ikke er gjort rede for, opplyser pressevakt Mathias Rongved i UD.

Norske borgere som er rammet av jordskjelvet og vil komme i kontakt med utenrikstjenesten, kan ta kontakt med nærmeste ambassade eller UDs operative senter på telefon 23 95 00 00 eller epost: 247@mfa.no.