Durek Verrett ville bla opp 300.000 i måneden for prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett gikk i prosesjon gjennom store festsal til gallamiddagen for prinsesse Ingrid Alexandra på slottet da Ingrid Alexandra fylte 18 år 21. januar 2022.
Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett gikk i prosesjon gjennom store festsal til gallamiddagen for prinsesse Ingrid Alexandra på slottet da Ingrid Alexandra fylte 18 år 21. januar 2022. Foto: Lise Åserud / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Når paret flytter sammen i USA blir det trolig en leiebolig fra aller øverste hylle.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er knyttet stor interesse til hvor prinsesse Märtha Louise og hennes tre barn skal slå seg ned når de tar med seg flyttelasset over Atlanterhavet.

Først var det planer om å finne et krypinn i Beverly Hills i California, men nå er disse planene endret.

Det er foreløpig uvisst i hvilken del av USA de tenker å slå seg ned, men Verret skal først ha blinket seg ut en bolig av den mer fasjonable sorten, med hele ni bad og syv soverom.

Ifølge Se & Hør var den månedlige leiesummen på formidable 300.000 norske kroner.

– De trenger ikke å betale for noen ting, jeg tar meg av alt

Dette er en sum de aller færreste amerikanere har råd til, men Durek Verrett har tidligere forsikret at han påtar seg alle utgifter forbundet med flyttingen.

– Jeg har skaffet meg et hjem for Märtha og barna. De trenger ikke å betale for noen ting, jeg tar meg av alt. Huset jeg hadde før, var ikke stort nok til å huse meg og familien, men nå har jeg et hus hvor alle har sine egne rom, har Verrett tidligere røpet på sosiale medier.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den aktuelle leieboligen skal imidlertid ha blitt solgt før Verrett og prinsessen rakk å flytte inn. Dermed er det fortsatt uvisst hvor de ønsker å etablere seg på amerikansk jord.

– Nyren hennes passet ikke. Så vi fortsetter å lete

Det forlovede paret skulle etter planen ha giftet seg til sommeren, men bryllupet er nå utsatt inntil Verrett har fått gjennomført en viktig operasjon.

– Jeg kan avsløre at så lenge jeg ikke har en ny nyre, er bryllupsplanene satt på vent, sa Verrett til tyske Bild i midten av januar.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I 2012 gikk 48-åringen gjennom en nyretransplantasjon, men nå trenger han en ny nyre.

– Märtha ville ha gjort det, men nyren hennes passet ikke. Så vi fortsetter å lete. Jeg er sikker på at vi en dag vil finne en, fortalte Durek Verrett.

– Ha tålmodighet med oss

Paret slapp nyheten om forlovelsen i juni i fjor.

– Ha tålmodighet med oss. Vi kommer til å meddele alt når tiden er inne, men til da vil vi fortsette å feire kjærligheten, skrev paret i en pressemelding.

Etter tre år med avstandsforhold mellom Norge og Los Angeles, er de nå klare for å flytte sammen på mer permanent basis.

– Vi er glad for å ha funnet hverandre, på tvers av kontinenter, etnisitet og sosial bakgrunn, understreker de,

Video: Kongen om Durek Verrett: – Det er en kulturkollisjon