Alessandra vant årets MGP-finale med låta «Queen of Kings»

Norsk-italienske Alessandra (20) vant den norske finalen i Melodi Grand Prix i Trondheim Spektrum med låta «Queen of Kings». Her flankert av programlederne Arian Engebø og Stian «Staysman» Thorbjørnsen etter at seieren var sikret.
Norsk-italienske Alessandra (20) vant den norske finalen i Melodi Grand Prix i Trondheim Spektrum med låta «Queen of Kings». Her flankert av programlederne Arian Engebø og Stian «Staysman» Thorbjørnsen etter at seieren var sikret. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Norsk-italienske Alessandra (20) vant årets MGP-finale i Trondheim med låta «Queen of Kings».

Tekst og melodi er signert Henning Olerud, Stanley Ferdinandez, Alessandra Mele selv og Linda Dale. Låta handler om å tørre og være seg selv, og det å komme sterkere ut av vanskelige perioder i livet.

20-åringen har bodd mesteparten av livet i Italia, men bestemte seg for å flytte til Norge for to år siden etter å ha fullført videregående.

Alessandra deltok i The Voice i 2022 og bor nå på Lillehammer hvor hun studerer på musikkskolen LIMPI.