Giskes Nidaros vil sende strømresolusjon til landsmøtet

Trond Giske (Ap) sier Nidaros Sosialdemokratisk Forum jobber med et strømvedtak som skal sendes til årsmøtet i Trondheim Ap – og videre til partiets kommende landsmøte.
Trond Giske (Ap) sier Nidaros Sosialdemokratisk Forum jobber med et strømvedtak som skal sendes til årsmøtet i Trondheim Ap – og videre til partiets kommende landsmøte. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nidaros Sosialdemokratisk Forum jobber med en strømresolusjon til det kommende landsmøtet i Arbeiderpartiet. Det bekrefter lokallagets leder Trond Giske.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Til Dagbladet sier Giske at lokallaget på sitt årsmøte i Nidaros vil gjøre et strømvedtak som skal sendes videre til årsmøtet i Trondheim Ap.

Giskes lokallag, som ønsker mer regulering av strømmarkedet, vil ha rent flertall på årsmøtet med 149 av 230 delegater. Nidaros Sosialdemokratisk Forum er Arbeiderpartiets største med 3.000 medlemmer ved årsskiftet.

Selv om delegatene fristilles, føler Giske seg trygg på at resolusjonen fra Nidaros får støtten til Trøndelag Ap og dermed ender opp på landsmøtet i Arbeiderpartiet.

– Jeg er ganske sikker på at hvis regjeringen ikke kommer med mer regulering av strømmarkedet innen landsmøtet, så vil landsmøtet sende en bestilling til partiet, sier Giske.