Märtha Louise planlegger live-arrangement

Prinsesse Märtha Louise og Lilli Bendriss sammen på rød løper før premieren på filmen Lange Flate ballær 3. Her har de også med seg prinsessens datter, Leah Isadora Behn.
Prinsesse Märtha Louise og Lilli Bendriss sammen på rød løper før premieren på filmen Lange Flate ballær 3. Her har de også med seg prinsessens datter, Leah Isadora Behn. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Prinsesse Märtha Louise skal arrangere et nytt live-arrangement sammen med Lilli Bendriss og Mari Manzetti i Fredrikstad. Temaet er «Kraft av kjærlighet»

– Har du lyst til å ta deg selv på alvor i år? Kom å få fram din unike superkraft, nemlig kjærlighetskraften, som vi alle har og kan bruke for å skape et bedre liv, heter det i beskrivelsen av arrangementet.

Prinsessen la selv ut annonse om arrangementet på sin Instagram-profil søndag, med lenke til billettsalget. Live-arrangementet går av stabelen tirsdag 28. februar på Litteraturhuset i Fredrikstad.

– Her vil vi lære deg hvordan du kan finne din ekte superkraft og lære deg gjennom ord og øvelser hvordan du kan forandre livet ditt til det bedre, heter det i beskrivelsen.

Bruker ikke tittelen

Det er selskapet Dragonflies som står bak arrangementet. Selskapet er eid av prinsessen, Bendriss og Manzetti. Bendriss er kjent for mange fra TV-programmet «Åndenes Makt». Manzetti omtaler seg selv som coach innenfor områdene «reading», «healing» og «berøring».

Märtha Louise har tidligere hatt flere liveshow, blant annet sammen med sin forlovede Durek Verrett. I flere år drev hun også den mye omtalte «Engleskolen».

Märtha Louise bruker ikke prinsessetittelen sin i promoteringen av det nye arrangementet. Dette var et tema i forbindelse med turneen sammen med Verrett i 2019, og den gang besluttet prinsessen at hun ikke lenger skulle bruke tittelen i sin næringsvirksomhet.

Frasa seg oppgaver

I november frasa hun seg sine offisielle oppgaver for kongehuset.

– Prinsesse Märtha Louise ønsker å bidra til et tydeligere skille mellom egne aktiviteter og tilknytningen til Kongehuset. Prinsessen har derfor, i samråd med Hans Majestet Kongen og den nærmeste familien, bestemt at hun på det nåværende tidspunkt ikke skal utføre offisielle oppgaver for Kongehuset, skrev kongehuset i en pressemelding.