Norsk gutt omkom i Spania

En norsk gutt på 11 år er omkommet i Costa Blanca i Spania, opplyser Utenriksdepartementet til Dagbladet mandag kveld.

– UD er kjent med at en norsk borger er død i Spania. De pårørende er kjent med dødsfallet. Av hensyn til taushetsplikten kan vi ikke gi ytterligere detaljer i denne saken, sier UDs talsperson Lars Gjemble til Dagbladet.

Pårørende er varslet, opplyser han til VG.

Flere britiske medier har omtalt hendelsen, som skjedde i Costa Blanca søndag ettermiddag.

Den norske Sjømannskirken i Costa Blanca arbeider nå med å ivareta de pårørende etter dødsulykken.

– Vi har hatt kirken åpen for sørgende nå i kveld og kommer til å åpne igjen i morgen. De som ønsker, får anledning til å komme innom og tenne lys, tegne tegninger, ha noen å prate med eller bare være stille, sier sjømannsprest Gjerulf Noddeland til VG.