Spesialenheten skal etterforske biljakt i Asker

Politiet sikrer spor ved en bil som hadde stukket fra politiet, samt at den har kjørt i motgående kjørefelt på E18. Det ble satt i helikopter i jakten på bilen som ble funnet i Ravnsborgveien i Asker. En person ble pågrepet. Foto: Ørn E. Borgen / NTB
Politiet sikrer spor ved en bil som hadde stukket fra politiet, samt at den har kjørt i motgående kjørefelt på E18. Det ble satt i helikopter i jakten på bilen som ble funnet i Ravnsborgveien i Asker. En person ble pågrepet. Foto: Ørn E. Borgen / NTB

En mann i 30-årene kjørte fra politiet i Asker og raste av gårde i motsatt kjørefelt på E18 lørdag. Spesialenheten for politisaker skal etterforske biljakten.

På ferden kolliderte en sivil politibil med mannens varebil. Denne hendelsen skal etterforsket av Spesialenheten for politisaker, som skal undersøke om politiet har gjort noe straffbart, skriver Budstikka.

Varebilen ble til slutt funnet nær Asker sentrum. Sjåføren ble pågrepet like ved. Politiet har ikke kommet til bunns i hvorfor mannen forsøkte å komme seg unna.