Dette skjer i dag

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, fredag 25. november.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Støre og Persen snakker om flyktningsituasjonen

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap) holder pressekonferanse om flyktningsituasjonen i Norge og Europa. Fredag har også EU kalt inn til ekstraordinært justisministermøte i Brussel. Der skal EU-kommisjonen legge fram strakstiltak for migrantankomster via Middelhavet.

Landsstyremøte i SV

SV er det Landsstyremøte i SV. Da vil blant annet partileder Audun Lysbakken tale til landsstyret klokken 11.

Stoltenberg holder pressekonferanse

Nato-sjef Jens Stoltenberg holder fredag pressekonferanse før alliansens utenriksministre neste uke møtes i Romanias hovedstad Bucuresti.

Rettssak mot spiontiltalte brødre i Sverige

I dag starter rettssaken mot to iranskfødte brødre som er tiltalt for å spionert for Russlands militære etterretningstjeneste GRU i Sverige. Ifølge tiltalen har spionasjen pågått siden 2011 og vært rettet mot svenske etterretnings- og sikkerhetssystemer. Brødrene har i avhør nektet for å ha spionert for Russland.

England møter USA i fotball-VM

Fredag sparkes den andre runden i gruppespillet i fotball-VM i Qatar. Vertslandet møter Senegal i gruppe A, mens Nederland møter Ecuador i den andre kampen i gruppen. I gruppe B spilles oppgjørene Wales – Iran og England – USA.